Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vill tala ljus


Hon saknar gråten ibland
den där djupa som befriar
hennes hjärta och som
varligt brukade ta
hennes hand

men

den stockar sig
den hopar sig
den gömmer sig
bland skärvor som
tillfälligt städats bort
ur tiden som känts
alltför kort

hon vill tala ljus
skänka glädje
och varaktigt rus
se andra så som
hon önskar bli sedd
men hon känner sig
bara tom och så
märkligt svedd







Fri vers av SeXara
Läst 450 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-18 22:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Hon berör...hon som vill...


Mycket bra...skrivet ...
2011-08-27

    Birgersdotter VIP
Så bra
2011-08-26

    livspoesi
den berör, och träffar så rätt
2011-08-22

  Lethe
Mycket bra, som alltid. Den berör.
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara