Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusningstrafik?

Jag vill prova livet men drivs genom stockholms blodomlopp;
du, jag, alla tusentals andra

Pulsen dör aldrig
-den går bara något långsammare ibland

Varje rulltrappa är ett vattenfall
Varje dörr som slår igen får
någon att förlora hoppet och
tro att dagen är förstörd

Jorden mullrar

blå linjen

ett skepp kommer lastat




Fri vers av aberatio
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-18 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra skrivet! En klar 4/5 enligt mig.
2013-08-02

  Anna H
Känner igen det där så väl :) Inte lätt då när man är en sån där stor klumpeduns som jag med barnvagn... :)

Jag bodde i Norrland tre år. Det dröjde en vecka efter att jag kommit tillbaka till Stockholm innan jag började springa till bussar och tåg igen. Man måste hålla tempot annars blir man överkörd.
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio