Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kamp

Mina koncipierade tankar
kondenceras och konfronteras
vägrar att bli konsistenta
vägrar att konsolideras

konsekvensen är förödande;

Jag finner ingen kontext!

Livet är komplicerat




Fri vers av aberatio
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-18 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio