Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så talade Zaberatio!

Ödet frapperar djävulen
medan Sisyfos sliter
som ett djur

Gud är på upphällingen
hans eget försakande
har blivit hans fall




Fri vers av aberatio
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-05 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio