Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"NJUT AV LIVET"

 

Vindens sus och havets vågor

för med sig doft av salt och tång

Solens nedgång sänder lågor

i fjärran hörs en koltrasts sång

 

Skuggor faller djupt bland klippor

som vackert formar kvällsmotiv

Vid skogens rand ses blåa sippor

där svalan syns så dekorativ

 

En kväll att njuta doft av hav

njuta vinden, växt och fågelliv

Höja livets värme en oktav

känna doft av liv så intensiv

 

 

© La Magnólia




Bunden vers (Rim) av La Magnólia VIP
Läst 1329 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2011-08-19 11:07



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så vacker beskrivning naturen och våren
Du blir gripen av orden.
Längtar till sommaren.
2023-12-17

  Fjellhuldra VIP
Så vacker beskrivning naturen och våren
Du blir gripen av orden.
Längtar till sommaren.
2023-12-17

    maija tuori
Som balsam för själen..
2011-12-30

    lory
bellissimo!
2011-12-29

    ej medlem längre
tycker Om, speciellt det där med att höja livets värme en oktav
2011-08-24

  Ninananonia VIP
:) Ja, så vacker att njuta av...
2011-08-24

  Bodil Sandberg VIP
Du är formidabel Magnolian!!så vackert och med rytm och rim som alltid in perfetto! höja livets värme en oktav ja sannerligen vill jag bara säga höjer denna dikt oktaverna upp till brädden !tack för helt underbar läsning!!☼
2011-08-24

    Max Poisé
Å så försvinner det in i en blåsig höst...
Gillade de bilder du förmedlade här!
2011-08-23

  aol
underbart skaldat vännen,
2011-08-23

  Karin Rosberg
Så vacker!!!
2011-08-22

  erkki
Härligt, underbart!
2011-08-22

  erkki
Härligt, underbart!
2011-08-22

  Heikki Hellman
Alla elementer finns i ditt poem att kalla det en poetisk pärla.
2011-08-21

  Maria T
En dikt att njuta av,
fylld av färger, dofter, liv
2011-08-19

    ej medlem längre
Ah, så livsbejakande
2011-08-19

  Anna*
Härlig dikt som smeker sig in i minnet för att lämna den goa känslan efter sig! Applåder
2011-08-19

  Teresia Ridell
Vackra ord som ger en doft av gläderus...
2011-08-19

  Maj-Lis VIP
Så mycke vi kan njuta av...vackert
2011-08-19

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket vackert
2011-08-19

  Linda CH VIP
Fint budskap inbäddat i vacker naturlyrik. Njutbart!
2011-08-19

    Birgersdotter VIP
Jag njuter läsa dina dikter
som alltid är så vackra!
2011-08-19

    Birgersdotter VIP
Jag njuter läsa dina dikter
som alltid är så vackra!
2011-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Härligt livsbejakande dikt.
2011-08-19

  wildah
Väldigt fint!
2011-08-19

  Filosofen2
Åter igen du överträffar mig,
åter igen du sinnet smeker
med din konst.
Lånar denna text för evigt
så får du ett bokmärke av mig
från din vän i Skåne.
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP