Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det täta isär

 

 

kvar i mörkret

det som vidrör alla
med ett hotfullt tilltal

eld skär det täta isär

fäller nedfall
över människa och djur

alla är ledsna nu -
nu är alla ledsna

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-19 13:24



Bookmark and Share


  Nanna X
väldigt tät stämning blev det här. obehagligt bra.
2011-08-20

  Börje Larsson
Starkt!
2011-08-20

  ULJO
Mäktiga ord som griper tag i själen. Du formar orden fenomenalt.
2011-08-20

  anits VIP
Vacra rader och en underbar
bild till
2011-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Tänker även på enorma hiten "Ensam i natt" med Lädernunnan.
2011-08-19

  Ingela Svenson VIP
Tätt, detta, man känenr kraften i mörkret som en magnet, ja där bor ledsnaden!
2011-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Men Ljuset lyser i mörkret och mörkret har inte fått makt därmed.

Tacka vet jag The Undertones.
2011-08-19

  stenen/ Yv Ericsson
nu fick jag något att grubbla på..men eld i dedtta sammanhang borde väl göra alla glada? eller förklara för en sten
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP