Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag glömde att kärleken existerar...





Så ont i själen och hjärtat har jag aldrig haft

som då jag hade glömt bort kärleken

Det var kallt och meningslöst och hopplöst

och jag trodde att jag skulle bli psykotisk...

 

Men så kom en ängel i människoskepnad,

hon talade gudomliga ord och smekte

med sina händer och röst och blick

Livet ljusnade, jag vaknade, kaos blev ordning.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-19 14:39



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Måste ha varit en skön upplevelse
2011-08-19

  Alva Johnsson VIP
O, dessa gudomliga änglar!!
2011-08-19

  mare VIP
Härligt ;))
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP