Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNISKOSTAD

det blåser
kring cellulosan

hjärtat är en människostad
där människor silas
genom blod

ingenting passerar
kärnan obemärkt

jag såg dig genom fönstret

och hur håren på handryggen
reste sig som gräs
mot himlen












Fri vers av Bortklemad
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-19 16:14



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
gillar resan du bjuder mig på
har läst den flera gånger och ser olika scenarion
varje gång
den är verkligen öppen för tolkning
samtidigt som hjärtat är med
människostaden
vackert!
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Bortklemad
Bortklemad

Mina favoriter
Älska aldrig en poet