Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

batteriet

 

 

 

tiden går i öglan av sig självt

varje sekund skapas en ny sekund
och sedan är det över
fram till nästa sekund
som oftast kommer direkt efter

när jag var i dödsriket
lade jag märke till
tidlöshet

döden var klockvisare stilla
batteriet tog slut; så var det -

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-19 17:27



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
läste den här som en snabb metalvers, du vet varför, titeln...

ja det funkade
kan de t o m på finska så

Be well,
LPWJ
2011-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Evigheten är oändlig. Tidlös.
2011-08-19

  Anders Perols
Din fascination av tiden delar jag. Första strofen är mycket intressant och värd en stunds funderande. Mycket bra skrivet.
2011-08-19

  Ingela Svenson VIP
Älskar att få dessa glimtar, det är oerhört stort!
2011-08-19

  Ingela Svenson VIP
JA, där är självklart icke tid, så trösterikt att veta!Du överbringar en liten glimt, tack!
2011-08-19

    ej medlem längre
förstameningen är superb! hela alltet är oops: är det så det är. det vill jag veta hur det är. är tiden smitit ur öglan liksom... men inte just nu.-)
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP