Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad som  IDESTRÖM




Jag är väl ingen Wikipedia heller... (ideström)

 

Jag är väl ingen Wikipedia heller

eller 118118...

Vad vill du veta?

 

Ska jag veta allt, eller…

Det är så man tappar farten

Ska jag veta vad allt ska heta?

 

Men om det nu verkligen gäller

Så visst, jag är en smart en

Så jag ska nog i minnet kunna leta




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-19 18:31



Bookmark and Share


  Mats Henricson
mycket kan man veta, men INGEN vet allt..........
2011-08-19

  Minkki VIP
tack, anita I, hundraarten knäckte jag inte ...

GI:
jag tippar att just det var fröet som dikten växte fram ur?
2011-08-19

    ej medlem längre
Hundraarten, hundraarten . . . underbara rim du grejat! :-)
2011-08-19

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Men med mobilt internet i fickan kan man komma långt :)
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström