Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kravmärkt

Du känner att du drunknar i ett hav...
...av krav.

Du håller andas och hoppas...
...att du stoppas.

Du har alldeles tappat kontrollen...
...alltför fort rullar bollen.

Bromspedalen har du alltid saknat...
...du har aldrig vaknat.

Ditt liv försvinner sakta ut i periferin...
...allt medan du häver billigt vin.

Dina nära och kära försvinner...
...inte ens katten spinner.

Ditt liv är en ihjältrampad illusion...
...du är en fulländad depression.

Du ska inte hoppas på ett liv till...
...och ärligt; - är det vad du vill?

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-19 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver