Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Översatt ur Marianne Williamson, Illuminata




Den mystiska impulsen

Under Renässansen på 1600- och 1700-talet, tvivlar jag på att folk sa till varandra, "Det här renässnasen, tror du inte?"Men blickande tillbaka, så förstår vi att det var en. Vi förändras nu, spränger fram på sätt som vi vet hur att beskriva. Vi får inte tro att nånting inte existerar eller inte är viktigt bara för att det inte är språksatt. Den mysiska impulsen är bortom ord, men den befriar sej från fångenskapen av vårt begränsade tänkande. Den bryter sej ut ur den tysta kammaren i våra hjärtan. Som blod, flödar den genom hjärtat, men den har arbete att göra i hela systemet. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-19 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP