Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda stjärna

 

 

 

Tiden står inte längre i limbo

 

den flyter framåt, virvlar längs vaderna

stävjar all blänkande oro

 

den som hör hösten till 

 

de glödgande lövens tid är ett löfte

jag ger till dig med alla de dagar vi anar blir våra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 590 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2011-08-19 22:08



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Varje ny årstid kärlekslängtan!
2011-08-19

  walborg
En glädje att läsa - ser fram emot höstens härliga färgchocker och ljuset.
2011-08-19

  Valdemar Anders
Fin text! Absolut!
2011-08-19

    Birgersdotter VIP
Så mysig och fin
2011-08-19

    ej medlem längre
en text i hoppets ljus, med hösten som det stora löftet... ja, som höstig läser jag din vackra text så. tack!
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött