Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag så snurrar allt på med ständigt ökande hastighet. Många av oss har ej längre tid att lyssna in oss själva!


Den vackraste sången om dig



Så viktigt det är

att stanna upp

för att verkligen ge sig själv tid

att verkligen lyssna

att verkligen se

att verkligen känna

för att vänta in det liv

som är ditt


Detta ditt liv

som alltid vill och orkar vänta på dig

detta ditt liv

som för dig är det vackraste som finns

detta ditt liv

som är ditt och det mest fulländade som finns

detta ditt liv

som inget saknar att kunna fylla dig med allt det som du behöver

detta ditt liv

som alltid vill fylla dig inifrån och ut med känslan om alltings mening och mål

detta ditt liv

som alltid vill fylla dig med den sanna och hela och odelade kunskapen om allt som är till

om du bara stannar upp en stund

och låter dig vara samman

och låter dig vara ett ett och en enhet med allt


Oändlig är visdom som finns i den enklaste skönhet


Oändlig är klarhet i den kunskap som omger oss alltid i enkelhet


Oändlig är djupet av kärlek och ljus som bara finns och är enkelt


Lyssna in och låt livet nu ta plats i ditt liv


Lyssna på hela den melodin som sjunger den vackraste sången om dig


Ge dig den tiden att höra sången om dig.




Fri vers av Ari Viklund
Läst 496 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-20 11:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hög visdom.
2011-08-21

  Filosofen2
Fin dikt.... Allt beror på hur livet sett ut, hur mycket man saknar... Har man inte det inom sig, är rädd att svikas, eller skadas, så lyssnar man inte till ljuva sånger.... Man lever och tar det man kan
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund