Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dagsljus

 

 

 

jag vet att i mörkret lurar djur

hur många lampor jag än tänder
så är mörkret där

det är dunkelt och begärligt
men det finns inte här

i dagsljus sover en eldfluga tungt

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-20 19:45



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Projekt: sätt ihop en svit av texter till en lång, jag läser dem som verser när de är korta eller som en dikt på varje sida av en tunn diktsamling

Be well,
LPWJ
2011-08-21

  Börje Larsson
Behaglig text om obehagliga möjligheter under ytan. Bra!
2011-08-21

  cilax VIP
omöjligheternas terror
2011-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Mörkret lurar på oss även om dagen.

Tycker om den mycket ljusa bilden.
"The brightest view", som 999 sjöng om.
2011-08-20

  Ingela Svenson VIP
Detta mörkerseende, om den som ser mörket i dagsljus, väl tolkad i denna dikt!
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP