Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Likt syra som fräter sönder hud,

kryper du in under mitt skinn.

Det gör så ont!

Men sadisten inom mig älskar det!




Fri vers av Mejj
Läst 248 gånger
Publicerad 2011-08-20 20:53



Bookmark and Share


  träsnidaren
Så är det. Känner igen mig.

Rak och bra!
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mejj
Mejj