Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O rätt vist

 

Du viskar en hemlighet

i mitt öra

något som berört dig

något som förändrat hur du ser

 

Jag lyssnar stilla

allt jag kan göra

för du har själv inte orden

för det ogripbara och obegripbara

som bara händer

det som har hänt

och det som kommer att hända

 

Mycket tror vi är förutsebart

mycket förväntar vi oss

och annat hoppas vi inte ska ske

men vi kan inte styra helt

det finns andra krafter med i detta spel

som kallas livet

 

Varför blir vi lämnade

varför blir vi kvar

när kära går vidare

när de bara kliver av

varför känns det orättvist

det är så naturligt

i det stora hela

ja i själva verket

ganska vist

o rätt vist




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-20 23:46



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fina tankar - och visst är det vist att lidandet upphör en dag, rätt vist också att inte fråga varför, frågor utan svar kan vara plågsamma..
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström