Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom älskade vi tänder eldar ikväll under stjärnorna!

******************************************

 


Kom! Kom vi går ut i den blåsiga kvällen, ut under stjärnorna och månen.Kom ~ vi ägnar åt oss åt själen och våra innerligaste drömmar inatt.

Vi stänger av the Fuckin media och Sverige och Världen och Eländet!
Vi tar med oss vin godsaker och tänder eldar under stjärnorna ikväll.

Det blåser i våra inren en varm vind av glädje och kärleksinspiration.
Vi tänder eldar i en cirkel ~ i den älskar vi tills vi inte orkar mer!
Nu springer vi ut i natten rakt in i skogen ~ in i den djupa lyckan.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-21 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP