Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superpräktiga trygghetsnarkomaner



Seså... sluta nu att isolera er i er fantastiska idyll

Verkligheten kommer att ge er en chockande knock

Den dag när omvärlden gör anspråk på ert liv...

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-21 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP