Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kent, den bästa skötaren på psyket



Kent, en underbar man som bemötte mej så varmt, under min tid på psyket.
Han såg mej som en broder och MÄNNISKA, inte som en sjuk patient.
Jag önskar att den fanns fler som honom inom psykiatrin!

Jag blir glad och upplyft bara jag tänker på honom : )




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-21 19:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst är det skönt med sköna människor... :)
2011-08-21

    ej medlem längre
skönt att det finns sådana personer.
2011-08-21

  Maj-Lis VIP
De låter trevligt
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP