Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMT utan ANNIKA HAGSTRÖM- dikt ikväll...!




Hon skriver så att det sjunger i mitt hjärta!

Hon borde go-pro, hennes dikter håller

hög klass, hon har talang utöver det vanliga.

Tack Annika!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 584 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-21 21:41



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
en duktig programledare också
2011-08-21

  Ninananonia VIP
Ja det gör hon... hon skriver underbara dikter...
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP