Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

personligt och trivialt... kan inget annat...

det mest frustrerande med ensamhet är inte ensamheten

nej...

det är den interna kommunikationen

det går som rundgång i huvudet

alltid samma sak... samma frågor och svar

ingenting yttrat verbalt...

... därför ingenting yttrat alls

jag vet svaret på varje fråga jag frågar innan jag ställt den klart

inte för att jag lyssnar på mitt tjat på riktigt

eller svarar... som om jag gett ny information

dock är nog tystnaden utanför huvudets fiktiva väggar mer skrämmande

jag tror, om den någonsin tas på allvar...

... omfamnas som verklighet...

kanske ingenting, kanske allt faller i bitar

... det finns två tystnader... den mellan orden på insidan...

den som skapar balans

och den som sipprar in hela tiden... vidgar sprickorna i det som ses som sant

och det som verkligen är

jag brukade älska tystnaden

nu skrämmer den mig...


/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-21 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen