Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighetens genanta paradox

Jag är dagen
som vältrar mig i överflöd
Jag är natten
Med kännbara brister
och önskan om mer

Avundsvärd och
övermodigt svårtflörtad
Beklämmande
hungrig
efter sista droppen

Att hitta ut
är
att vara nöjd
fast andra
har mer




Fri vers av Z dotter
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-21 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter