Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autismens bomull

Tunnelseende
stänger ute intryck
trubbar av verkligheten
lindar in den i bomull
gör den hanterbar

Människan
mindre sårbar

I vingklippt sfär
andas själen rytmiskt
Som ett vaggat
spädbarn
somnar den in

Behöver aldrig
vakna igen




Fri vers av Z dotter
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-21 22:08



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Fina ord du använder
och kanon styckeindelning

men själva innehållet kan frmagå som provicerande som sagt
men enligt mig var den bra.
2011-09-02

  Z dotter
Gissar att texten KAN uppfattas lite provocerande (även om ingen har kommenterat detta). Tanken är i alla fall inte att förolämpa någon som faktiskt lider av autism eller att förringa problemen.
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter