Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barriär

 



ovan trädgårdens vilsenhet
andas en envis himmel

hon kliver över en barriär
som aldrig egentligen funnits

hon tror hon anar en kärlek
som så många gånger förut

hon lägger fingrarna i kors
och ljuger om någon frågar

 

allting ska alltid vara 
antingen eller

tänk om det finns flera 'eller'
tänk om det finns miljontals 'eller'

 

oftast blommar trädgården
när sommaren redan är slut

och regnet växer till flod

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-22 07:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra rader
2011-08-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader. =)
2011-08-22

    ej medlem längre
genomdunderunderbar!
2011-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Det finns tre himlar.
Men ett paradis.
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP