Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser dej fjäderlätt där du vill....




Kysser dej fjäderlätt

där du ber mej kyssa dej

Jag ser du blir lycklig

och hur du njuter

vilket är min djupaste glädje

Du berättar för mej om dina dämoner

och jag intar min änglagestalt

och jagar bort allt ont

och vi älskar oss genom natten

lyssnandes på din favoritgrupp

Led Zeppelin, och paradiset

är detta flow!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-21 23:34



Bookmark and Share


  amber
Demoner*
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP