Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det vilda

 

 





 

 



 




Mänskor som fått växa sej underbara i det vilda

Som älskat och blivit älskade, och är både starka och milda

*

Vilken oerhörd ljuskraft i deras ord, blickar, och handlingar

De sprider på vår Jord mängder av brillianta förvandlingar!

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-22 14:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert Johan... :)
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP