Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det pirrar och pirrar och pirrar


Bullarna är snart färdiga



Alltså..


det pirrar så förskräckligt i mitt bröst

av ljus och kärlek


det blir bara värre och värre för varje dag


En underbar känsla är det


För mig säger denna känsla

så tydligt som när mor

ropade in oss barn till saft och bullar


att jag nu vill vara tillgänglig

och tjänstvillig

och beredd

och förberedd

och lycklig

i djupet av min själ

och ande


och hålla ögon och öron öppna


för att inte vara för långt borta


när mor bakat färdigt

och hällt upp saften


för att se hennes underbart ljusa skepnad


för att höra hennes mjuka kärleksfulla röst


Kram på er!




Fri vers av Ari Viklund
Läst 411 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-22 17:40



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skänker ljus

tack
2011-08-23

    Birgersdotter VIP
Jättefin..Applåd
2011-08-22

  Ninananonia VIP
:) Kärleksfyllda bullar... :)
2011-08-22

  Linda CH VIP
Underbart att kunna känna dessa varma, ljusa och kärleksfulla känslor i sitt hjärta. Du lyser upp vår värld med dina hoppfulla texter!
2011-08-22

  Filosofen2
Den är så vacker att man känner doften av kanelbullar, hör er barn i från den tid ni var små skratta, kvittra och bara njuta en sommardag.......

Bokmärkt!
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund