Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla är jättefina

 

 

 

alla är fina
alla är jättefina idag

'jag räknar de lyckliga stunderna blott'



en, två, tre, fyra -
redan fyra lyckliga stunder

på en och samma dag

 

jag tar och räknar dem
om och om igen

tills de blir fem

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-22 18:22



Bookmark and Share


  Raul Ström
Ja, det gäller att inte vara otacksam ...
2011-10-27

  Nanna X
var det bara jag som tolkade ironiskt eller?
2011-08-23

  anits VIP
Blir glad av dina ord
2011-08-22

  stenen/ Yv Ericsson
ja det gäller att räkna in lyckan i sin fålla.
2011-08-22

  Ingela Svenson VIP
Härligt, så att man blir glättigt glad!
2011-08-22

  walborg
Roligt.
2011-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Alla kan aldrig vara fina.
Vi är alltid några som inte passar in.
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP