Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar på skjuts

 

 

väntar på skjuts ut i himmelriket -

jag är förbjuden här, så nu far jag 
till en planet med atmosfär
med rinnande vatten och med riktiga Dårar

så blir mitt arma liv komplett

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-22 21:50



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En snygg sorglustig text som kniper i hjärtat samtidigt som den framkallar ett leende. Gillar!
2011-08-23

    ej medlem längre
Underbar! Följer med på den resan.
2011-08-23

  Börje Larsson
underbar!bokmärker....
2011-08-23

  Anders Perols
Tragikomiskt så det förslår. Mycket bra!
2011-08-22

  Larz Gustafsson VIP
En dåre för Kristus kan man vara redan här på jorden.
Jag har själv medverkat i ett symposium med den titeln.
Bengt Pohjanen var också med.
Det var i Staffanskyrkan i Gävle. Fick t o m betalt!
En av lokaltidningarna skrev också ett reportage om mig med titeln "Dåre för Kristus" eller något i den stilen.
Så kan det gå.
Jag bär min dårskap med stolthet. Det som är vishet i människors ögon är dårskap i Guds ögon.

Hos mig är du alltid tillåten.
Kom ihåg att Gud ser till hjärtat. Det sade profeten Samuel då han på Herrens uppdrag utvalde David till konung.

Himmelriket föds man in i genom den nya födelsen. Jag kom själv in 1984.
2011-08-22

    ej medlem längre
jag hänger också på! ut i verkligheten! .-)
2011-08-22

  stenen/ Yv Ericsson
ursäkta jag skrattar! Men jag ser det hela klockrent. Vill följa med!
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP