Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Tidningsbudet Blues

 

 

Jag ger dig min morgon-tidning

Jag ger dig min dag-penning

När du vaknar sover jag

och

när du går vaknar jag

alldeles för ensam

alldeles förbi




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-22 20:30



Bookmark and Share


  Minkki VIP
men han har ju ingen blus... no wonder he's got the blues
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström