Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad både som   ideström   och   numminen  (efter M.A.Numminen - den studsande gummibollens vapendragare)




Mor, jag har ingen hu!

 

 

 

Jag  har

inte  lligens,

inte  gritet

och

inte  heller

någon  hu,  mor




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-22 20:50



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja! Inte är nog för att det ska bli mer lagom tror jag…! :)
2013-12-06

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Den var god!
2011-08-23

  Gunnar Hilén VIP
Det ska va en Gunnar...! Applåd !
2011-08-23

  stenhur VIP
Du kommer långt med den lligens du saknar!
2011-08-23

  Minkki VIP
8-D))))))
M.A. Numminen kan presentera dig för herr Hu, ni tycks ha samma mor, bror
2011-08-22

    ej medlem längre
Svarar mor:

Men du kanske är en träg?

Trägen vinner , vet du . . . :-)
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström