Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet med gudomlig morgonstund uti vår Herres hage

Morgondaggen nu stiger upp mot skyn,
lämnar ett dis som ger solen olika skiftningar.
Dropparna omfamnar vildvuxna ängar och
dess prunkande grönska.

Spejar över havet, sundet och alla de öppna
platser jag kommer förbi.

Spindelväven, som spindeln omsorgsfullt
skapat under natten visar sin prakt, så droppar
speglar sig i avbildens skapelse.

Stilla ligger havet, likt en spegelbild kan
jag spegla mitt ansikte utan rörelse.

Hjärtats röst viskar kärlek,
själens läkande kraft
ögonens godis

Vågar stanna upp från
mina hastiga steg, studera de under naturen
gett. Önskar så fler kunde få uppleva
denna underbara själavandring jag
idag fick.

Sol, vind, vatten och jord förenas
i en symfoni då ögat vågar se den
prakt naturen visar.




Fri vers av Filosofen2
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-23 09:54



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert.
2011-08-23

  aol
sant vackert skriftat vännen
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2