Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad som  ideström    What else?




Bara jag slipper börja Twittra (ideström)

 

 

Jag är taggad

som mig själv

Utan taggar

är jag slät,

mild och god

Men jag är taggad

på allt nytt

bara jag

slipper börja

Twittra




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-23 10:16



Bookmark and Share


  Minkki VIP
hellre twinkla som en star ;)
2011-08-23

  Anita Brännström VIP
Säger bara ...Varför ska man Twittra, då vi kan höra på fåglarna som kvittra.......Twitt twitt Kvitt kvitt...
En icketwittrande Anita...
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström