Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några simtag i Mälaren

 

 

hon behöver ingenting

förutom en baddräkt
och några simtag i Mälaren

hon behöver ingenting
att äta eller dricka

förutom fyrklöver och juice

 

tiden går fortare och fortare

tills den blir en karusell
där ingen får släppa taget

för då trillar man i

 

hon går omkring på ett nöjesfält
men känner inte nöjet

allt är arbete; livet är arbete

 

Sanningen är den största lögnen
om Människan

den minsta lögnen är mindre
än ett litet snöre, fäst mellan här och där

 

hon går omkull, och sedan råder stiltje -

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-23 10:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet som vanligt
sparas
2011-08-23

  Ingela Svenson VIP
Oerhört starkt och gripande, nu tryter orden tyvärr!
2011-08-23

  cilax VIP
Åh, vad bra, skruvar sig in
2011-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Kylslagen upplevelse.

Sanningen om människan finns i Guds Ord,
2011-08-23

  Anders Perols
Du är oerhört skicklig på att sy ihop texterna med ett starkt slut. Så även denna gång.
2011-08-23

  Nanna X
hon går omkring på ett nöjesfält
men känner inte nöjet

är en fantastisk och sorglig formulering
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP