Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det absoluta

 

 

Världshaven måste draggas -

jag ligger där ute någonstans
i djupet av min själ

i djupet av min arma själ
som oskickligt balanserar på gränsen

 

nya städer stiger upp ur haven varje timma

jag ser det absoluta nu
det är helt konkret; och jag ser det

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-23 21:05



Bookmark and Share


  Nanna X
fan akta ögonen, ta ett sotat glas eller solglasögon
2011-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Djup ropar till djup (Psaltaren 42:8).
2011-08-23

  anits VIP
dina texter väcker alltid tankar
2011-08-23

  Ingela Svenson VIP
Oj här rör det sig, vilken storartad mening , "världshaven måste draggas!"! Jag tror det stormar i afton, i poeternas sinnen!
2011-08-23

  Batman
absolut läst
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP