Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förföljelsemani

 

 

 

nära båtarna simmar fiskedjur

de har fått korn
på magistratet utan subkultur

någon säger: 1, 2, 3, 4
i rak talföljd, utan eko

 

kastar loss
kastar tross

kastar ankaret mot himmelen

 

vem letar efter vem?

 

jag är involverad i tankeströmmar
och semi-psykotiska drömmar

vem vill tillfredsställa
min enfaldiga förföljelsemani?

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-24 09:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag lider själv av sådan.
Den är en plåga.
2011-08-24

  Nanna X
gillar dina random rim!
2011-08-24

  stenen/ Yv Ericsson
Ja det är genialiskt skrämmande.
förföljd av Gud?
2011-08-24

  Ingela Svenson VIP
åh ja, du har ändrat en del i denna ser jag; JO men visst är det bra aqtt verkligen på riktigt h en förföljare om man nu lider av förföljelsemani, ett bra tips! Dikten är lite skrämmande, du överbringar känslan av förföjelse starkt, mycket bra
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP