Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vilsna barnet söker Guds andetag.

"Hej Gud, jag är här."
Tystnaden lägger sig.
"Jag vill ha ett samtal idag."
Känner hur värmen går genom mig.
"Du har räddat mig så många gånger."
Finner då hur känslan i mig växer.

"Vill tacka dig för du har tålamod."
Då ler jag genom kristallerna som rinner längs kinderna.
"Vet jag är svår och har varit kall,
men nu har min tro vuxit igen."

"Ber för alla utsatta människor,
som vandrar här utan tro."
Just då exploderar mitt hjärta.

"Jesus bär ljuset, han är din son."
Rummet blir då varmt.

"Gud, nu vet jag du finns, låt mig alltid
vara ditt barn, visa vägen, låt mig finna
styrkan att orka vara där jag är just nu."

Känslorna väller fram inom mig
och jag börjar gråta, för att sen skratta
och jubla. Vill dela känslan med alla för
det ger hopp.




Fri vers av Filosofen2
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-24 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar upplevelse!
2011-08-25

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart skrivet!
2011-08-24

  Ari Viklund
Mitt hjärta känner värme och
den vill värma ditt hjärta nu!
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2