Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extrinsecus


att få vara med i samma andetag
som Nelly Sachs
må väl vara min dags ödmjuka förvåning!




Övriga genrer (Essä/Recension) av vera gade VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-24 15:25

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
e det nåt datavirus eller någe :-) jag menar det där exstenciler eller vad det står...
2011-08-24

    ej medlem längre
Inte illa! Jag har laddat hem Extrinsecus för att läsa senare ...
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP