Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester limerick

En semesterfirare från Östersund
om magen blivit semester rund
Skräp och skål
Extrakilon får
På höstkanten nyttig och sund




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 847 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-24 18:06



Bookmark and Share


  R_M Grundström-Linder
Så kul! Precis så där kan det vara!
2011-08-25

  anits VIP
En fin limerick
2011-08-24

  La Magnólia VIP
Härlig limerick!
2011-08-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Holidays
are here again...
In the fall time
it´s the same...
2011-08-24

  Ninananonia VIP
:) En fin limerick:)
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP