Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

turister i mitt hjärta

 

 

 

turister i mitt hjärta

så de stolpar omkring
så de trängs i kamrarna

allt för att få se mig slå

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-24 20:22



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
nog kan jag se turisterna
höra dem
surrandet

förväntningar
och allt med det

tycker om bilden
2011-08-25

  Nanna X
kan bara hålla med, underbar bild, slå turisterna i huvet med hjärtklaffarna!
2011-08-24

  Ingela Svenson VIP
De olika bilderna av vad som försigår i sitt inre växlar, detta var en vildsint fantasi som jag gillar!
2011-08-24

  Anders Perols
Jag ser de små turisterna där, hur de bär på väskor med känslor att strö ut i förmaken.
2011-08-24

  LassO
Vem gillar turister, egentligen? Möjligen ungdomar på avsides platser... men ett så "blodigt skådespel" de vete friden...;)
2011-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Bilden är ascool.
2011-08-24

  Larz Gustafsson VIP
"Turist i tillvaron" (Ebba Grön).

10 CC gillade dem tydligen inte...Turisterna, alltså...
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP