Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en krigare.

Jag vill hålla om dig,
skydda dig från livets hårdhet,
värna om ditt välmående,
finnas för dig varje sekund.

Men du är vuxen nu
och du är en krigare.
Precis som jag,
precis som min mamma.

Vi klarar oss.




Fri vers av Marja Granqvist VIP
Läst 756 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-24 21:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Berör och ger tankar....
2013-08-18

  Ninananonia VIP
Styrkeord...ger styrka ...

mycket bra..
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Marja Granqvist
Marja Granqvist VIP