Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grymhetens dämoner

 



I min själ har de abbonerat en våning.

De lever av min energi, min ångest.

De för inte så mycket väsen av sej

förutom när de måste härja med

mej för att få igång min ofrid,

& när jag öppnar portarna för att tända

därinne... försöka få ur dom ur systemet.

Gud säjer mej att inte vara rädd.

Men jag är rädd.

Det sägs att det inte finns monster.

Ingenting kan vara felaktigare.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-24 21:49



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Visst finns det monster tyvärr....men finns det någon gud?
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP