Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanslöshetsattraktion

Känslodjupt hjärteguld

smekansvarm kärleksfamn

själsmagisk närkontakt

lyckotårindränkt sidenkind

evighetsvis sammetsbrun blick

 

Hjärtanskär

tokgaletförälskad

sanlöshetsattraktion

 

Du... och jag...




Fri vers av sulimaa
Läst 509 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-24 23:29



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbara ord, lust, kärlek i ett lika ljuvligt Vi, kram <3
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa