Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst är det morgon

 

 

 

visst är det morgon när solen lyder
och allt är precis som det brukar vara



visst är morgonen adopterad
från ett storsint land som ryms i en bok



dessa morgnar; som värdeföremål
stulna och förfinade

 

soluppgång
och djur som vaknar

djur som skäller, gal och härmar

 

detta är min förmögenhet -
att höra och att se



jag är inte förtvivlad -
bara lite sårad

av det uteblivna regnet

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-25 07:43



Bookmark and Share


  ULJO
Din penna torde vara av renaste guld, så fantastiskt som du formar orden.
2011-08-25

  Anya VIP
Så fint , vackert rent ut sagt. Bra!
2011-08-25

  stenen/ Yv Ericsson
Om morgonens dagliga rutin. Vackert skriver du.
Sårad av det uteblivna regnet. Det viktigaste vattnet.
Kanske vill du att varje morgon skall vara exkt lika dan?
2011-08-25

  Rosmarin
"det är min förmögenhet
att höra och se"

ja och bara att inse det - det är så mycket vi tar för självklart. Sen har du ju uttryckt det väl också :-)
2011-08-25

  Ingela Svenson VIP
Du skriver "det är min förmögenhet / att höra och se" - Du kunde tillägga att du beskriver det du hör och ser med orden som finns i din stora kappsäck ! Fint!
2011-08-25

  anits VIP
Mycket vackertskrivet, din ord målar
en vacker tavla som jagfår läsa
2011-08-25

  Börje Larsson
melankoli och bitterhet, det bara är, bra!
2011-08-25

  Larz Gustafsson VIP
En adopterad morgon!
Svindlande tanke.
Huvudsaken att den inte är aborterad.
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP