Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Sven Randen skräckpsykiatri!

Sven randen skräckpsykiartikern

Samhällets styvbarn fick ersättning men inte vi som blev utsatt för antipsykiatri. Dom går fria. Efter det här kan man ju göra vadsomhelst.
Skräckpsykiatri Del 3

Maktmissbruk

Kritik mot den alternativa psykvården, samt RSMH.

Sven Randen skräckpsykiatrikern!Skräckpsykiatri Del 3


Kritik mot den alternativa psykvården.Prolog!
Det som tog 3 veckor i Finland att göra det som jag dessutom blev frisk av tog18 år i Sverige!

Nämligen att få komma till öppenvården! Jag har ett antal gånger försökt att få komma till öppen vården under en massa år men inte fått! Jag har inte ens fått ett intagningssamtal Först 18 år senare gav Sven Randen med sig och ringde dit!

1

Jag vet inte vilken rubrik jag ska sätta så det får bli:

Baggen suddens Behandlingshem, Fru ängens dagsjukhus , Sven Randen ,Freud och flum är sant! Sven Randen är psykiatrins Dr Strangelove! Allt du vill veta om kognitiv terapi men som din analytiker inte talat om för dig!

Baggensuddens Behandlingshem! En studie i skräck!

Det behövdes bara 3 samtal i 3 veckor hos psykolog och ett besök hos psykiatriker i Finland som skrev ut ångestdämpade så kunde jag återgå till jobbet.
Snacka om skillnad. Jag jobbade ca 2 år i Finland innan jag reste hem. Hemma igen hände konstiga saker inom psykvården som jag en annan gång tar upp. Den som remitterade mig till Sven Randen heter Krister Svartengren psykolog och jobbade på 70 -talet på Maria ungdom. Han vägrade att hjälpa mig till psykakuten eller öppenvården, vad ska du med en säng till sade han.
Senare sade han att det inte fanns några sängplatser på psykakuten?

Istället gaggade han barndom med mig och kom med ett slott av konstiga teorier. Istället för att lyssna på mina allvarliga invalidiserande symtom som lätt kunde ha botats med medicin och elchock. Senare skulle det visa sig att jag led av aspergers syndrom med katatoni. Du är frisk inte sjuk vad hade jag hos honom att göra då? Jag lade mig på 70 talet medvetet på gatan full ett rop på hjälp! Och har till och från gått hos honom, men bara fått flum, En gång ville en psykiatriker på Maria ungdom som såg att jag hade en psykisk sjukdom remittera mig till söder sjukhusets psyke, det ska jag sätta stopp för sa Christer Svartengren , istället remitterade han mig till Fruängens dagsjukhus där man satt i grupp och gaggade barn dom. För örigt sa han nästan aldrig något och sa han nåt stämde det inte, utan var hans egen tolkning, Den vanliga psykvården föraktade han. Det enda han brydde sig om var min barndom och hans feta lön, skattebetalarna bjuder Han är idag en ytterst framgångsrik byråkrat på Statens instutionstyrelse SIS med fet lön!
Nåväl gott folk!

2

Det började med att jag fick en akut svår magkatarr Hösten-84 och rasade 10 kilo p.g.a. stress., ev. ehech eller matförgiftning.
Min psykiatriker Sven Randen tolkade det som en biverkan av ångestdämpande medicin? Någon sådan biverkan finns inte i fass.
Nu måste du ta tag i ditt liv och gå i gruppterapi på Fruängens dagsjukhus sa Sven så att du blir frisk.
Sven är en varm anhängare av psykoanalys, frigörande andning, dans gestaltterapi och annat flum
Han påstod att jag var arg på min far och mor vilket inte är sant och att jag levde i konflikt med mina föräldrar.
Däremot är jag besviken på dom, men Sven bestämde vad jag kände, han hade tagit över mina känslor.

Sagt och gjort jag la in mig på Långbro avd 22 där jag fick ett intagningssamtal till Dr Sven-Erik Norman på 2 minuter och en rejäl utskällning att jag åt Iktorivil. Den tog bort min trötthet frånvaro sinnesförvrängningar i form av att jag tyckte det tog10 min att gå över en gata, men att jag sedan tyckte det tog 1 sekund+ att jag inte vad maten smakade. Diagnosen var katatoni fick jag senare veta. Bara vi sätter ut pillren blir allt bra sa läkaren.

Sven Randen sade nej lägg inte in dig! Han ville inte att det skulle komma fram att han skrivit ut amfetamin till mig. Han gjorde ett oannonserat besök för att förekomma mig och sade att han själv ville sitta på Fruängens dagsjukhus. Sven ringde till fruängens dagsjukhus trots att han nu inte var min läkare och försökte prata in mig. Jag fick en utskällning av min andra kontaktperson Kim. Hon blev mycket arg på Sven att han hade lagt sig i ett arbete som Kim skulle göra. Detta gick ut över mig?
Jag träffade sedan överläkaren Paul Movschenson för ett samtal. Vi var överens om att göra ett försök med medicinfrihet. Paul var analytiskt lagd och en varm anhängare av alternativ psykvård såsom Baggensuddens Behandlingshem, .Fruängens dagsjukhus, samt Barbro Sandin med Sätermodellen. Han var patologisk motståndare till bensodiazepiner!

Tiden gick jag blev dålig och fick symtomen tillbaka. Katatonisk med allt vad det innebar. Flera gånger svävade jag i livsfara som när jag stel och med tidsförvrängningar. Jag var nära att bli på körd av en bil. Att man inte vet hur maten smakar kan innebära att man äter sig nåt hälsovådligt.

Michel vad ska vi göra sa min kontaktperson Ingela, ge mig pillren tillbaka så att jag kan gå härifrån, Aldrig i livet du får piller, nu är du så sjuk så du måste börja arbeta. Återigen efter en månad samma fras liksom varje gång vi träffades. dom ville både ha kakan och äta upp den.

Paul Movschenson var en gång väldigt snäll mot mig när jag satt på en klippa på långbro sjukhus log och var trevlig men sen förstod jag att det berodde på att en söt tjej som jag var kompis med satt bredvid mig ,det var henne han fjäskade för.


Han var glad i tjejer unga söta sådana, men struntade i oss killar och gamla tanter. En gång blev en äldre dam sjukare och sjukare. Hon kom in fysiskt frisk men deprimerad och blev allt sämre och sämre kanske p.g.a. medicinen,. Vi patienter påpekade detta till honom men han gjorde inget åt det. Sorligt nog dog hon: När vi frågade varför han inte remitterade henne till kroppsvård för undersökning eller remiss till medicin eftersom hon var så dålig svarade han att det var naturligt att dö av blodpropp vid 56-års ålder. Ingen av oss patienter trodde på detta.

3
Efter 8 månader skaffade jag mig Iktorivil hos en läkare utanför sjukhuset Så dem upptäckte på avdelningen att jag hade blivit normal. Uppenbarligen har vi misslyckats med dig sade en AT läkare, men vad skulle jag göra när dem hotade med att kasta ut mig. Blev utskriven till öppen vården våren- 85 där min gamla psykiatriker Sven arbetade.
Nu ska jag sluta här så du får följa med mig och bli min patient hemma hos mig. Sagt och gjort intet ont anande gick jag dit.


.Nå har du varit på fru ängens dagsjukhus och pratat med intagningsläkaren Håkan Götmark?
Ja men Håkan tyckte inte jag var motiverad så han föreslog Tobohemmet, där man arbetar mer yrkesinriktat. Överläkaren på fru ängens dagsjukhus psykoanalytikern Clarence Crafoord var på den tiden motståndare till ångestdämpande medel typ bensodiazeipier i folkmun Sobril, Valium m,m. Man skulle i grupp rota i barndomen och flumma som jag ser det! Andra får stå för sina egna åsikter om detta.


Aldrig i livet att jag skriver en remiss till Tobohemmet skrek Sven Randen och blev helt galen av ilska! Du ska till baggens uddes behandlingshem för personer mellan 20-30 år, där dom jobbar mer med terapi, ett alternativ till vanliga psykvården. Sven Randen är omdömeslös det är bara jag som vet DITT EGET BÄSTA! Du har dolda agressioner mot din far,det är därför du är trött.

Men min diagnos då? Svar ag mot din far nu ska du berätta om barndomen i 4 år på baggen och har du inte blivit bra har du fuskat med terapin!

Jag har själv gått i analys och regression primalskrik och gestaltterapi och mått bra av det. Ska han säga men jag har inte för avsikt att bli en sadist och göra saker för deras eget och andras bästa! Jag gör det här för dit eget bästa sade Sven.
Ja men jag vill till Tobohemmet man får ju arbetsträna där. Nej har jag sagt! Om du misslyckas på Baggen ska du få amfetamin: fan ta dig om du inte skriver in dig där!
Vadå amfetamin det har vi prövat förut och jag har då reagerat paradoxalt, vilket jag också påpekat,. jag uppfattade det hela så som att han dessutom skulle sluta skriva ut Iktorivil och bestraffa mig på olika sätt. Dessutom sade han en gång att han skrivit ut amfetamin till en opiatmissbrukare, då han jobbade på socialläkarmottagningen i Skärholmen för att han låg på sängen och spann som en katt.

Vad hände frågade jag? Äh förresten så dog han pga. dåligt hjärta, kul för mig att veta! Sven skrev ofta ut amfetamin till missbrukare på den gamla goda tiden som han kallade det. Bara att sätta upp på anslagstavlan. Själv är han helt igenom renlevnadsman.
Jag blev chockad och rädd. Den analytiska diktatorn hade slagit till med sin piska.. Nu var det rota i barndomen som gällde farbror Freuds idéer.Alla andra läkare som hade skrivit remisser till Tobo ansåg han dåliga, det var han som kunde och visste bäst!


Han hade på ett fult sätt lurat mig att tro att jag inte fått fortsätta på öppenvården, vilket jag mycket väl fått göra, med en annan läkare inga problem med det. Ja men kognitiv terapi då, tycker jag inte alls om skrek han. Varför skriker du? Nej det gör jag inte men någon man i din barndom har säkert gjort det. Jag gör det här för ditt eget bästa. Men kan jag inte för en gångs skull få bestämma själv? Nej nu bestämmer jag!
Han ringde dit till Baggen ofta utan att tala om det för mig och pratade med dom om mig så att han skulle vara säker på att dom antog mig.

3
Sven satt med i styrelsen och RSMH är huvudman för Baggen. Jag ringde dit Hösten -85 Tre telefonintervjuer ringde jag och fick komma på sedan komma på ett bedömningssamtal. Ångesten från dom andra patienterna slog emot mig det här var inte alls min grej, dom var så olika mig. Personalen förklarade vad det gick ut på.
Men lyssnade jag inte så mycket varför skulle jag det? Jag var ju inte ett dugg intresserad tänkte bara på hur jag skulle komma därifrån ,så att jag skulle kunna komma till Tobohemmet eller till öppenvården.
Jag sa att jag plötsligt kunde somna ,det får du inte göra här sa föreståndaren Ruth take it or leve it. Har man en gång börjat här så slutar man inte förrän man är frisk , det kan ta 4-8år.
Sommaren gick och jag mådde bra. Jag ringde till Sven och sa att jag tar hellre livet av mig än tar in på Baggen, lycka till svarade han. Gjorde ett självmordsförsök med 10 ikorivil och 2 flaskor vin vaknade trött och seg.
Han lät sig inte hotas av mitt självmordsförsök.Till vilket pris som helst skulle han ha in mig på Baggen. Död eller levande Lika bra att skriva in mig så han blir glad, jag gör det för hans skull för husfridens skull.
Sven har nu besegrat mig men ej kurerat mig! Sven randen sa att ett program om Baggen skulle komma på TV. Tittade på det med några vänner där stod föreståndaren Ruth Larsson och skrek det är bara vi som kan bota psykoser. Vi blev alla rädda av Föreståndarens fanatism, konstigt att dem inte förstod att Sven var störd?

4
Jaha så var det då dags hösten-85 i september att skriva in sig på Baggen. Dom förklarade att dem inte förde journaler eller tog remisser och journaler från andra ställen. Att man fick ta han om sin egen medicin som man förvarade på rummet, samt att man skulle avsäga sig flickvänner och pojkvänner så att vi kunde fokusera oss på terapin. Vilket innefattade analys och gruppsamtal och regression att man plockas ner på barnstadiet. Jag visste inget om sådant då.
Misstänkt likt en sekt.
Vi var indelade i 3 grupper och 9 patienter fick plats där på Baggen 3 i varje grupp. Huset Baggen låg i var påkostat och fint. Baggen låg i saltsjöbaden ett rikt och mycket fint område med mycket skärgårdsnatur men ändå nära stan.
Så hösten -86 började jag där.
5

Till en början trivdes jag fast jag ändå inte förstod vad jag hade där att göra. Det var ju roligt att baka och fixa i huset. Vi gjorde trevliga utflykter också.
Min grupp bestod av en kontaktperson Alf som var rätt så hygglig samt terapeuten Gunilla och medpatienten Karin den 3 -ge hade inte kommit ännu. Karin talade om sin mor och jag lyssnade, berättade inget om mig själv. Det fanns ingen anledning.
En dag såg jag en märklig syn Karin satt i famnen på Gunilla och sög på tummen, vad i hela friden är det här undrade jag? Vad sysslar dem med?
Det flyttade in mer folk en tjej Anita bordberlinare och en kille Stefan. Han hade varit med i Hare Krishna och blivit psykotisk.


En gång i månaden kom en psykiatriker Johan Cullberg dit och skrev ut medicin, samt idkade lite samkväm med oss.
Han berättade att han varit i USA och där fått rulla in sig i ett 7 meter långt fuktigt lakan. Enligt honom var det en skön upplevelse som mentalpatienter där fick pröva på. Johan besökte var och en av oss och vi fick våra mediciner.


Tiden gick och en dag blev en manlig patient från en annan grupp sjuk.
Han började spela trummor i luften, så småningom kom Dr Johan och remitterade honom till Långbro sjukhus där han medicinerades på riktigt. Meningen med Baggen var att vi så småningom skulle bli medicinfria.
Ja så blev det då samling på eftermiddagen för hela huset.
Det var då det hände det som inte fick ske, jag somnade på 10 minuter sprang upp på mitt rum och somnade Mina sömnattacker varade allt från 10 min till flera dagar därefter kunde jag vara nog så frånvarande.
Efter ett dygns sovande kom Gunilla in i rummet och skrek i örat på mig att jag skulle vakna, samt skvätte vatten med fingrarna i mitt ansikte, vilket hon gjorde med andra patienter också.
Efter att ha vaknat till liv men fortfarande med sömngång arbeteende var det dags för kökstjänst.
Jag gick till köket och var tämligen borta frågade Ruth när vi skulle äta. Det vet du väl att vi äter kl 12-00 varje dag skrek hon ilsket. Förresten var hon på dåligt humör och butter för jämnan, när vi hade roligt skrek hon vad barnsliga ni är.


Så hände det igen att 2 veckor senare att jag somnade på mitt rum. Den här gången drog dem in mig i köket där jag fick ligga på golvet. Jag var borta och trött vilket resulterade i att ångesten ökade Karin log åt mig.


Fredagen kom och det blev samling.
För på fredagar gick personalen hem och vi gäster tog hand om huset. Jag fick lov att åka hem och skaka om damesjanerna för jag gjorde vin på den tiden. Kom inte på måndagen som överenskommet för att jag var berusad. Dom kom och hämtade mig, körde mig till Baggen där jag fick nyktra till. Mina tvångstankar förvärrades jag började dricka 2 liter vatten på morgonen för att kolla njurarna.
En efter en åkte gästerna in på Långbro och andra sjukhus när dem slarvat med sin medicin eller av andra orsaker. Det blev svängdörr och ett fastligt körande mellan sjukhus och Baggen, Somliga kom aldrig tillbaka anda återkom .
En gång tappade jag mimiken och blev stel i ansiktet. Jag började stirra på Malin och blev hånad av bitr. Föreståndare Perry Widell som härmade min mimik. Malin blev senare psykotik sprang omkring i barnklänning och pratade barnsligt hon hade själv plockat ner sig i barnstadiet.

6
Efter ca 6 månader stod jag inte ut längre. Varje dag var en pina av stress och ångest. En kväll tog jag mitt pick och pack ringde en taxi och åkte hem. Dom åkte hem till mig och ringde på dörren jag öppnade inte och fick en lapp i lådan att jag gjort en dålig sorti

Jag åkte till Baggen för 3 veckors betänketid om jag ville vara kvar eller inte. Ringde Sven som kom dit från sitt jobb på långbro med extra vårdkrävande. Trodde i min enfald att han skulle rädda mig. Jag kommer direkt sa Sven. Påtalade för min kontaktperson att Sven var på väg, ja vill du det frågade Alf?, Nej det vill jag inte, han blev då upprörd.
Vi samlades Sven Jag Ruth och Alf I ett rum för att prata om ett beslut. Äntligen nu får jag en remiss till öppenvården men hej vad jag bedrog mig.
Jag tänker inte skriva ut amfetamin sa Sven Nej det tillåter vi inte sa Ruth Kan du ta dig an Michel, Nej det kan jag inte. Sven hade alltså åkt hela vägen till Baggen från Långbro bara för att säga nej!
I slutet på februari -86 skrev jag ut mig. Någon hjälp med remiss till öppenvården fick jag inte, hade jag fått det så hade öppenvården säkert tagit emot mig. Nu kändes det som ett straff att dem inte skrev någon. Jag var förbrukad som experimentråtta.
Jag åkte hem vad ska nu hända?
Tog in på Södersjukhusets psykakut där dom remitterade mig till Långbro Dit kom jag till akuten med trumslagarpojken från baggen, vi delade samma rum. sedan upp på avdelning 22. Dagen efter kom Sven-Erik Norman läkaren och sa till mig du ska inte vara här. Du ska tillbaka till baggen hej då.
Fick inte en chans att förklara vad som hänt! Moment 22
Ringde till öppenvården bad att få komma dit för sjukskrivning och medicine ring, fick ett brev hem där det stod att jag skulle tillbaka till Fruängens dagsjukhus, där jag inte satt min fot. Eller ta kontakt med distriktsläkare mottagningen, vilket jag inte gjorde eftersom jag inte trodde de skulle sjukskriva mig eller ge mig medicin.

7
Var nu så stressad att jag maj-86 ådrog mig en halsfluss. Fick pvc 10-dagars kur av halsläkaren Efter 3-dje dagen cyklade jag 6 mil, samt kontaktade Sven som tog emot mig ändå, Fick en ordentlig utskällning att jag inte fullföljt behandlingen på baggen. Samt att han sa att han var benägen att ge upp vad det gällde mig, vilket jag tycker han kunde gjort för länge sen.
Det var då jag gav upp, drack, festade och motionscyklade istället för att ta det lugnt På 9-onde dagen av kuren, cyklade jag till en gårdsfest som en kompis bjudit mig till.


Efter en vecka hände det jag blev dålig svullnade upp tappade orken kunde bara cykla 500 meter. En man som jag kände sa till mig, du har åldrats 15 år.
Gick till halsläkaren som tog prover visade vita blodkroppar i urinen, talade om att jag hade cyklat 6 mil 3-dje dagen. Aj Aj det skulle du inte ha gjort du har dragit runt bakterier i kroppen. Senare fick jag komplikationer från lever och tarm. Jag blev inlagd på Huddinge hösten 86 ca 2 veckor på magavdelning där bl.a. laktosintolerans konstaterades. Det tog mig sedan 15 år att bli helt återställd drabbades av trötthetssyndrom kroppslig sådan en eloge till läkarna på Huddinge som fick mig på fötter igen. Men perioder med kroppslig trötthet och frossbrytningar har jag fortfarande fast mildare och mer sällan.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kroniskt_tr%C3%B6tthetssyndrom 8


Vad jag vill uppnå med min berättelse är att Baggens läkare och föreståndare borde ha remitterat mig till Öppen vården. Samt att det är direkt livsfarligt att inte begära in remisser för att få en bra sjukdomsbild. Och att journalföring är viktigt så att det inte blir ett svart hål för övriga läkare och sjukvård .
Personligen tar jag klart avstånd på det sätt som vården bedrevs på baggen. Terapi skall bedrivas utanför ett behandlingshem och det får inte förekomma analys och regression eftersom det kan innebära att patienten inte kommer tillbaka. Utan fastnar i barnstadiet hos så pass sjuka personer som lider av schizofreni och psykossjukdom.
Jag är fruktansvärt arg upprörd och förbannad än idag över hur jag blev behandlad på ett så makabert och grymt sätt!
Några av patienterna dog om det berodde på Baggen låter jag vara osagt men det händer saker när människor utan sjukdomsinsikt får handha sina mediciner själva! Idag är det bara flickor mellan 20-30 som har borderline som tas in på Baggen. Än idag är baggen patologiska motståndare till kognitiv terapi Kanske det har blivit en vinstmaskin, ekonomiskt är det en strålande affärside. Samtliga namn på medpatienterna är fingerade.

9
RSMH borde göra upp med sitt förflutna och inse att Baggen var ett farligt experiment. Helt obegripligt men jävligt kult.

Dom drivande i denna vansinnesideologi är Filipe Costa och Jan-olov Forsen.
De skyldiga borde straffas men kommer inte att bli det Socialstyrelsen skyddar dem än idag!
Sven Randen har omtalats i striptease SVt angående en sadistisk behandling av en autistisk kvinna. Han försvarar än idag sina handlingar! Sven har tillåtits göra lite som han vill och testa vad gränserna går för det tillåtna. Detta gav honom kickar.
Dr Johan Cullberg menar att jag får skylla mig själv som skrev in mig på Baggen och att vissa blev hjälpta där.Säkert blir folk hjälpta i Livets ord, Knutby församling och rota i barndomen också, men det ursäktar inte hans omdömeslöshet, samt att han då var ansvarige läkaren på Baggen!

10

År1989 fick jag en remiss slutligen till Tobohemmet efter mycket påtryckningar från min Jan psykolog och stödperson Gerd, som jag hade fått på träfflokalen, men ingenting i remissen stämde. Där stod det att jag skulle tvingas att gå och rota i barndomen hos hans fru Hanna Sitter-Randen ,samt att det var viktigt att jag fick amfetamin. Min vilja var att lägga in mig på Tobohemmet utanför Uppsala utan amfetamin. För att kunna se om deras behandling hjälpte mig.

Men eftersom jag var tvungen att åka till STHLM en gång i veckan mot min vilja och att jag blev lurad att pröva amfetamin igen, kände jag mig så splittrad. Jag kunde inte gå in för behandlingen på Tobohemmet. Mycket kraft gick till den meningslösa terapin och resorna som jag mådde mycket dåligt av.

Sven ville ha makt över mig Jag sade vid intagningssamtalet på tobohemmet att jag ville göra ett försök där utan amfetamin, och psykodynamisk terapi. Detta accepterade inte Sven. Allt detta gjorde att jag misslyckades på Tobo och fick sluta där. Väl hemma blev jag så sjuk att Sven fick lägga in mig på Huddinges psyke.

Därefter kom jag Till Albyhemmet som till hörde Huddinge psyke. Jag tillfrisknade där utan amfetamin, men Sven ringde ditt och ville att dem skulle skriva ut amfetamin till mig vilket dem givetvis inte gick med på. Jag ringde Till Sven och bad att få komma till öppenvården efter att jag slutat på Alby-hemmet. Du får så gärna börja på öppenvården i Älvsjö svarade han bitskt. Han ringde dit och jag fick komma. Vilken underbar känsla att få börja där, FRI TILL SIST! Fri från den sadistiske Sven Randen!

11


RSMH: stödde Sven Randen helhjärtat länge, men har nu tagit avstånd från honom. Sent ska syndaren vakna.
RSMH har aldrig själva skrivit om Elisabethfallet, det låg inte i deras intresse, förstår jag idag.

RSMH far med lögner och halvsanningar när det gäller kognitiv terapi, elchocker, neuropsykiatri och den allmänna psykvården. Dom har försökt smutskasta Nobelpristagaren i medicin Arvid Karlsson men där gick dem bet.
RSMH är emot läkemedelsforskning och anser det är friskt att vara psyksjuk. vilket resulterar i att psyksjuka inte får den vård dem behöver: Speciellt farligt för dom utan sjukdomsinsikt eftersom dom inte får den vård som dom har rätt till.
RSMH är också emot tvångsvård, vilket som bekant kan resultera i mord och själmord och annat elände. Det är Jan-Olof Forssen som är den som driver vansinnesideologin.
RSMH bedriver en reaktionär och inhuman ideologi anser jag!
RSMH: har fortfarande mycket att dölja och bör göra upp med sitt mörka förflutna samt avbryta all kontakt med Baggenusudde. RSMH har länge beskyddat en pedofil och psykopat vid namn Bo Olofson vilket senare Svenska Dagbladet skrivit om.

12
Sven Randen är en rik pensionär idag och bor i Södertälje och har gjort en enastående karriär genom sin sadism, psykopati elakhet och falskhet, samt säkert myglat med skattebetalarnas pengar genom besynnerliga ekonomiska oegentligheter. Håkan Götmark har givit honom välbetalda konsultjobb inom psykvården i Södertälje. Han har också fått topp jobb som konsult inom Skarpäcks care AB och även andra har anställ honom skattebetalarna bjuder. Där ligger både Kristi brud och Hans Sheike i lä. Vill ni som läkare ha bra jobb verkar det som att ni ska vara psykopat.
Socialstyrelsen skyddar Sven Randen!
Paul Movschenson har gjort en enastående karriär för flyktingmottagningen vid Röda korset, stackars de flyktingkvinnor som är unga och vackra. Stackars män dem lär inte få någon behandling.


Läkarna som förpestat min tillvaro lever idag i högsta välmåga med god pension. Skattebetalarna betalar för meningslös psykoanalys, vilket jag tycker är så farligt att det inte hör hemma inom psykiatrin och borde läggas på licens. Analys är ett överklassnöje som välbeställda kreativa personer kan ha som livsstil. Vill någon gå på analys får han bekosta det själv. Psykoanalytikerna och många dynamik er verkar sakna empati och tänker bara på pengar.
Någon ursäkt har jag inte fått och kommer aldrig att få någon! Jag anser att jag ska få en ursäkt samt ekonomiskt skadestånd!

13
Om någon vill veta mer om baggens udde är hemsidan: http://baggensudden.com Den som vill veta mer om kognitiv terapi kan gå in på sidan www.kbt.nu
Den som mår dåligt kan ta kontakt med öppen vården tycker jag. Den har faktiskt blivit mycket bättre Dels är den nu mera lättillgänglig och kan erbjuda kognitiv terapi samt stödsamtal och medicinering.
Att man på öppenvården får ett intagningssamtal för bedömning är ju verkligen bra .
Ingen remiss behövs.
Jag har fått mycket bra läkare och stödsamtal av bra mentalskötare. Min ångest tas på allvar.

Läkarna på Huddinge psykavdelning har alltid varit bra eftersom dem är kognitivt och biologiskt utbildade.
Men det gäller för er att ni talar för er sak!
Det fattas pengar inom psykvården som bekant.
Ring sjukvårdsupplysningen om du mår psykiskt dåligt och säg som det är.
Distriktsläkaren är också ett sätt. Olika handikapp förbund kan ge info och tips om olika psykiatriska sjukdomar, också netdocktorn är ett bra sätt att få info. Psykodynamisk terapi kan nog vara bra, men inte när det gäller svåra psykiska sjukdomar, däremot efter när man är klar och frisk och vill lära sig förstå orsakerna. Men det gäller att hitta någon som inte missbrukar sin ställning och ställer ledande frågor, utan att man håller sig till fakta.

14
Min slutgiltiga diagnos är aspegers syndrom med katatona syndrom. Utredningen genomfördes på karolinska sjukhusets neuropsykiatriska avdelning.
Jag ångrar att mitt självmordsförsök som Sven Randen önskade lyckat till med misslyckades! Jag har fått posttraumatisk stressyndrom och kronisk trötthet till och från efter stressen på Baggen suddens Behandlingshem -86Övriga genrer (Essä) av Jean-Michel Orblin
Läst 4564 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-08 09:58Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Gunlög
2011-09-13

    ej medlem längre
Mycket mörker och motigheter, bra att du nu kan skriva om det.
2011-09-10

  Ninananonia
Ja det var en mörk historia...som du lyfter fram i ljuset... mycket bra ..

Ditt liv berör...

i samhället är det så att ingen tar ansvar för det som är fel...tyvärr..
därför får människor fortsätta att missbruka makt..
människor vet ...men ingen kan göra något..
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin