Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag gjort mot dig

När jag var yngre var jag arg på allt
Det var min image
Men blev min identitet
Nu vill jag älska världen
Men jag lever genom mina fel
Det största problemet blir inte att ge er kärlek
Det blir att älska mig själv
Kommer jag kunna förlåta
Allt jag gjort mot dig




Fri vers av robin_rl
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-25 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robin_rl