Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp i luften -dagsvers

En man i Holmsta klippte häcken
han klippte så han fyllde säcken
då över grannens balkong
for en luftballong
den fyllde säcken med skräcken!




Bunden vers (Limerick) av vera gade VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-25 18:56

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"ett gott skratt förlänger käften", sade OA. skämttecknaren...skojsig sak poetissan fått ihop här :-)
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP