Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

böner ut i mörkret

 

 

 

gångarna är krattade; allting är betalt
jag lägger sista handen vid rosorna

jag är längre inte intresserad
av dina böner ut i mörkret
där finns inget ljus
fan, att det ska vara så svårt att förstå -

ditt mörker har du förtjänat

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-25 23:11



Bookmark and Share


  stella
Oj och wow..den här tar där den ska. Underbart bitsk!
2011-08-28

  cilax VIP
Den var hård som en som en bila. Vackert
2011-08-26

  Nanna X
svordomen kommer som en befrielse i uppgivenheten.
2011-08-26

  Ingela Svenson VIP
Att önska sig något ur ingenting, attleta i mörker efter ingenting!Snyggt!
2011-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Det är bättre att rikta sina böner mot ljuset.
Men det finns de som är ljusskygga...
2011-08-26

  Börje Larsson
den svider, obehagligt bra!
2011-08-26

  anits VIP
Mycket sorgligt, dina ord
känns uppgivet
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP