Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synd

 

 

 

hon har nu tvättat synd

fladdermöss i huset
på Gotland upp och ner

hon tar sin tillflykt till bjälken
och låter sig icke nedropas

hon har nu illustrerat synd

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-26 10:21



Bookmark and Share


  walborg
En underbar målning. av Dig?
2011-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Synden kan människan aldrig tvätta bort med sina egna metoder.
Fikonlöven var Adams & Evas fåfängliga försök.
Där initierades religionen - ett substitut till sann och levande kristendom.

Bet you didn´t see THIS coming...
2011-08-26

  Börje Larsson
Ja, det är en fördel när man vet man skriver om, vilket du tydligen gör.....
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP